• −10%
Naiste Camel Basic Brigitte säärised
Naiste Camel Basic Brigitte säärised
Naiste Camel Basic Brigitte säärised
Naiste Camel Basic Brigitte säärised
Naiste Camel Basic Brigitte säärised
Naiste Camel Basic Brigitte säärised
Naiste Camel Basic Brigitte säärised
Naiste Camel Basic Brigitte säärised

Naiste Camel Basic Brigitte säärised

BASIC FEEL GOOD
Kaamel naiste retuusid Brigitte'i lihtsast puuvillast. Viimasel ajal kogub hoogu minimalistlikus stiilis hoitud riiete mood. Tüdrukud on üha enam valmis oma riidekappe täiendama ajatute, ühtse värvi siledate stiilidega, mis sobivad paljudele lo
Vali suurus:
  • S
  • M
  • L
  • XL
Tarneaeg: 5 - 12 tööpäeva jooksul
14,09 € 15,66 € -10%

      Tagastamine võimalik 14 kalendripäeva jooksul.

     *Tasuta kohaletoimetamine alates 79 €

Kaup saadetakse kas OMNIVA kulleriga või OMNIVA pakiautomaati.
Kui ostusumma ületab 79 € - on saatmine Eesti piires tasuta.
Kui ostusumma jääb alla 79 € - algavad tarnehinnad alates 3,99 €.
Tarne täpne hind sõltub kohaletoimetamise meetodist.
Kohaletoimetamise meetodit saab valida ostu käigus (ostukorvis ostu vormistades).
Rohkem teavet leiab menüüst "TARNE".

Viimase sammuna vali järgmiste makseviiside seast sobiv:
1. Pangaülekanne.
Pärast tellimuse tegemist näed ekraanil kõiki tavalise pangaülekande tegemiseks vajalikke andmeid; need andmed saadame Sulle ka e-posti teel.
2. Maksmine Paysera maksesüsteemi kaudu.
Selle makseviisi valimisel suunatakse Sind Paysera maksekeskkonna lehele, kus saad valida sobiva panga. Pärast panga valimist ja sisselogimist täidetakse kõik makse tegemiseks vajalikud väljad automaatselt ning Sul tuleb vaid makse kinnitada.
3. Maksmine kauba kättesaamisel.
Kauba kättesaamisel maksmise teenustasu on 2.99 €. Selle makseviisi valimisel saad maksta kas kullerile, kes kauba kätte toimetab, või Omniva pakiautomaadis.

Tagastamine

Kui tellitud toote suurus ei sobi või see lihtsalt Sulle ei meeldi, saad selle 14 päeva jooksul tagastada. Kauba tagastamisel tuleb täita tagastusvorm, mille saad koos tellitud kaubaga. Saada tagastusvorm meile koos tagastatava kaubaga tagasi. Kaupa saab tagastada ainult Omniva pakiautomaatide kaudu. Raha makstakse tagasi 10 päeva jooksul pärast seda, kui oleme tagastatud kauba kätte saanud. Raha tagastamisest antakse teada e-posti teel. Rohkem informatsiooni tagastamiste kohta leiab siit.

Ümbervahetamine

Kui soovid toodet näiteks mõne muu suuruse või värvi vastu ümber vahetada, tuleb sobimatu toode Omniva pakiautomaadi kaudu vastavalt ülaltoodud protseduurile tagastada ning teha meie e-poes uus tellimus soovitud tootele.

Kirjeldus

Kaamel naiste retuusid põhilisest Brigitte'i puuvillast.

Viimasel ajal on hoo sisse saamas minimalistlikus stiilis rõivaste mood. Tüdrukud on üha enam valmis oma riidekappe täiendama ajatute, ühtsete värvidega, mis sobivad paljude välimustega. Üks mudel, mis eelnimetatud trendiga sobib, on neutraalse lihavärvi tooninaiste põhilised säärised. Nende värv sobib suurepäraselt ka “alasti” tooniga stilisatsioonide moodi, st beežis värvilahenduses. Vaadake, kui mitmekülgsed need on, ja saage teada, et neist on kasu ka teie kollektsioonis!

Alustuseks vaadake neid retuuse ja vaadake, kui hoolikalt need on õmmeldud. Moodustatud elastsest ja õhulisest materjalisegust, mis sisaldab hingavat puuvilla ja veniva kiu segu. Tänu sellele on neid ülimugav kanda ja nahaga kokkupuutes mugav ning lisaks kohanduvad need ideaalselt figuuri vajadustega. Need sobivad ideaalselt jalgade külge, muutes need visuaalselt saledaks ja modelleerivad muide kogu figuuri. Need rõhutavad kaunilt naiselikke vorme ja pakuvad samal ajal kortsumata mugavust. Materjal, millest need õhukesed püksid on valmistatud, on väga läbipaistmatu, seetõttu ei paista see läbi ka kükitades. See mõjutab kindlasti soodsalt teie üldist heaolu ega võta enesekindlust, eriti avalikus kohas. Lisaks sobivad pakutavadkõrge vöökohaga naiste säärised ideaalselt säärtele igal kehasentimeetril. Need garanteerivad teise naha ehk teise naha imelise efekti, tagades suurima võimaliku kandmismugavuse. Pange need oma lemmiktegevuste juurde ja aja jooksul unustate, et teil üldse püksid jalas on! Samuti on selle mudeli puhul äärmiselt oluline selle kõrge seisukord, mis tagab maksimaalse mugavuse ja mugavuse. Tänu sellele stiilile ei libise need kaks jalga tagumiku küljest lahti ja püsivad paigal ka joostes või intensiivseid harjutusi tehes. See on veel üks suur pluss! Lisaks pane tähele, et retuuside kõrgendatud olek rõhutab kaunilt siluetti ja rõhutab veelgi tugevamalt vöökoha süvendust, muutes kogu figuuri naiselikumaks ja ahvatlevamaks. Vöökohas õmmeldud lai kummipael vöökohal võimaldab antud suurust paremini naise figuuri individuaalsetele vajadustele kohandada.

Nüüd liigume edasi nende retuuside järgmiste eeliste juurde. Pange tähele, et sellel mudelil on oivaliselt mitmekülgne disain, nii et sobitate neid mitme erineva stiiliga! Need sobivad suurepäraselt spordirõivastuse elemendina või mugavate pükstena igapäevaseks kõndimiseks. Kas kavatsete neid kasutada naiste spordisäärtena? Olen kindel, et jääte nendega rahule. Valige lühike ja kehale liibuv sporditopp ning saate hõlpsalt luua moeka treeningkomplekti. Selline komplekt sobib igaks treeninguks, jõusaaliks või jooksmiseks. Fännid, kes kannavad igapäevase riietuse osana siledaid retuuse, kannavad neid vabaaja linnariietuse jaoks. Kergesti mahutad nii naiste lühikesi jakke kui ka pikki kapuutsiga dressipluuse või dressipluusi. Valige moodsad spordijalatsid, näiteks paksu tallaga tossud või klassikalised tossud. Kas kannaksid pigem selliseid õhukesi liibuvaid pükse millegi naiselikuma kõrval? Pole probleemi! Pane neile selga näiteks pikk oversize särk koos vööga ja kontsakingad ning naudi mugavat stiilsust šikimas stiilis. Retuuside neutraalne beež värv mahutab need teie lemmikriiete veelgi suuremasse gruppi. Pidage meeles, et kuna sellel mudelil on kõrge vöökoht, on seda mõnus komponeerida eriti lühikeste pluuside ja kampsunidega.

Pange tähele, et pakutavad naiste puuvillased retuusid pärinevad Basicult Feel Good rõivakollektsioon. Nad on spetsialiseerunud moodsate, klassikaliste põhistiilis rõivaste tootmisele, mis sobivad paljudeks puhkudeks. Ühendage nende disainides ideaalselt praegused moetrendid, andes neile minimalistliku tunde. Nende rõivaid eristab ka tootmises kasutatud materjali väga kõrge kvaliteet ja hoolikas töötlus, millele naised ostlemisel järjest enam tähelepanu pööravad. Seetõttu ärge raisake oma raha, vaid varustage kohe korralikud BFG retuusid, mis teenivad teid pikka aega. Kõige tipuks valige alasti bassimudel, mis on ajatu ja ülimalt mitmekülgne.

Ärge oodake, kuni teie lemmikvärvilised säärised sellelt mudelilt müügile jõuavad. Selle asemel hankige see oma erakollektsiooni ja nautige minimalistlikku mugavat välimust. Pange tähele, etbeežid naiste säärised on garderoobis tõeline klassika, sest neile sobivad paljud muud toonid. Need näevad fantastilised välja koos teiste põhivärvidega, nagu must või valge, ja on ka suurepärane alus intensiivsemate värvide jaoks. Vali neile roosad või sinised riided, aga ka mustritega mudelid, millega väänad lahedalt siledate retuuside põhikarakteri. Lisage need kindlasti ostukorvi järgmiste veebiostude puhul meie e-poes. Mõelge ka sellele, kas teised Brigitte mudeli värvid on teile kasulikud.

materjali koostis: 90% puuvill, 10% elastaan

pesumeetod : masinpesu 30°C juures

Tootekood: AP-LG-A-002

domineeriv muster: muster puudub

Stiil: vabaaja

Juhtumus: vabaaja

Modell kannab suurust S. Modelli mõõdud: kõrgus 171 cm, rind 84 cm, vööümbermõõt 60 cm , puusad 88 cm.

S-suuruse retuuside mõõdud tasapinnaliselt mõõdetuna: vöö - 31 cm, üldpikkus - 91 cm, seisukorra kõrgus - 28 cm.

Toote üksikasjad

Värv
Pruun
Sugu
naiste toode
Ebay
täiskasvanud
Märkmed
sile
Stiil
Sportlik
stiilis
sportlik
Domineeriv materjal
puuvill
Küüniste pikkus
pikk
TOOTE TÜÜP
säärised
Vöö kõrgus
Edutati
materjali koostis
10% elastaani
Pesemise meetod
masinpesu 30°C juures
masinpesu 30°C juures
Materjali_koostis
90% puuvill, 10% elastaan
Pannal
Seal ei ole
Jala tüüp
Ahenemine
Taskud
Seal ei ole
Suurus
standard
Seisund
Uus
FC/383153
2016103143160

Bränd BASIC FEEL GOOD

BASIC FEEL GOOD on tuntud rõivatootja, kes on spetsialiseerunud lihtsatele, kuid kvaliteetsetele ja stiilsetele riietele. Nende kollektsioonidest leiate mitmesuguseid vabaajarõivaid, mis sobivad ideaalselt erinevateks puhkudeks ja erinevatele maitsetele. BASIC FEEL GOOD pakub alati kvaliteetseid tooteid, mis vastavad teie ootustele.

Pruun jakk Pruun jakk 2
  • −15%
  • Uus
Tarneaeg: 5 - 12 tööpäeva jooksul
Naiste riided

Pruun jakk

MSQ
6724
60,89 € 71,64 €
Modelli pikkus on 163 cm ja tal on seljas XS/S suuruse toode. Riideese vastab Euroopa suuruste standarditele. Toode saadetakse tellijale "Diavolesa" karpi pakitult.Koostis: polüester 95%, elastaan 5 %.
XS S
Lora -kardiganid Lora -kardiganid 2
  • −15%
Tarneaeg: 5 - 12 tööpäeva jooksul
Naiste riided

Lora -kardiganid

MSQ
6808
45,67 € 53,73 €
Modelli pikkus on 163 cm ja tal on seljas XS/S suuruse toode. Riideese vastab Euroopa suuruste standarditele. Toode saadetakse tellijale "Diavolesa" karpi pakitult. Koostis: 100 % akrüül Pikkus : xs/s: 72 cm, m/l: 73 cm .
XS S M L
Lotus - kardiganid Lotus - kardiganid 2
  • −15%
Tarneaeg: 5 - 12 tööpäeva jooksul
Naiste riided

Lotus - kardiganid

MSQ
6772
45,67 € 53,73 €
Modelli pikkus on 163 cm ja tal on seljas XS/S suuruse toode. Riideese vastab Euroopa suuruste standarditele. Toode saadetakse tellijale "Diavolesa" karpi pakitult. Koostis: 18% villane, 64% akrüül , 5% polüamiid, 13% polüester .
XS S M L
Long beige plaited cardigan Long beige plaited cardigan 2
  • −15%
Tarneaeg: 5 - 12 tööpäeva jooksul
Naiste riided

Long beige plaited cardigan

MSQ
6548
48,20 € 56,71 €
Composition: 85% acrylic, 15% nylon
XS S M L
Long black checked cardigan Long black checked cardigan 2
  • −15%
Tarneaeg: 5 - 12 tööpäeva jooksul
Naiste riided

Long black checked cardigan

MSQ
6536
45,67 € 53,73 €
Composition: 100 % acrylicLength: xs/s: 72 cm, m/l: 73 cmThe model wears XS. She is 163 cm tall.Her dimensions: breast 84 cm, waist 62 cm, hips 89 cm
XS S M L
Astina -pluus Astina -pluus 2
  • −15%
Tarneaeg: 5 - 12 tööpäeva jooksul
Naiste riided

Astina -pluus

MSQ
6813
27,63 € 32,50 €
Modelli pikkus on 163 cm ja tal on seljas XS/S suuruse toode. Riideese vastab Euroopa suuruste standarditele. Toode saadetakse tellijale "Diavolesa" karpi pakitult.
L
 Bodid 196083 Unikat  Bodid 196083 Unikat  2
  • −15%
  • Uus
Tarneaeg: 5 - 12 tööpäeva jooksul
Seksikas pesu

Bodid 196083 Unikat

Unikat
196083
58,57 € 68,90 €
S M L
 Polstriga rinnahoidja 195476 Unikat
  • −15%
  • Uus
Tarneaeg: 5 - 12 tööpäeva jooksul
"Push up" rinnahoidjad

Polstriga rinnahoidja 195476 Unikat

Unikat
195476
54,32 € 63,90 €
75C 75D 75E 80C 80D 85B 85C 80E 80F 85D 85E 85F 90C 90D 90E 95D 95E 90B 95B 95C 75F 75G 90F 80G
 Imetamisrinnahoidja 195475 Unikat  Imetamisrinnahoidja 195475 Unikat  2
  • −15%
  • Uus
Tarneaeg: 5 - 12 tööpäeva jooksul
Imetamisrinnahoidjad

Imetamisrinnahoidja 195475 Unikat

Unikat
195475
33,07 € 38,90 €
70D 80C 80D 85C 70C 80E 80F 85D 85E 85F 90C 90D 90E 70E 70F 75F 90F
 Polstriga rinnahoidja 195474 Unikat
  • −15%
  • Uus
Tarneaeg: 5 - 12 tööpäeva jooksul
"Push up" rinnahoidjad

Polstriga rinnahoidja 195474 Unikat

Unikat
195474
56,02 € 65,90 €
70D 75B 75C 75D 75E 80B 80C 80D 85C 70C 80E 80F 85D 85E 85F 90D 90E 95D 95E 90B 95B 95C 70F 75F 70G 70H 75G 75H 80H 85G 90F 80G 75I
 Naiste saapad  Mustad  Naiste saapad  Mustad 2
  • −15%
  • Uus
Tarneaeg: 5 - 12 tööpäeva jooksul
Sportlikus ja vabaaja jalanõud

Naiste saapad Mustad

Shelvt
XL03B/W
15,22 € 17,90 €
Naiste saapad Mustad
36 37 38 39 40 41
Klassikalised spordijalatsid  Must Caelira Klassikalised spordijalatsid  Must Caelira 2
  • −15%
  • Uus
Tarneaeg: 5 - 12 tööpäeva jooksul
Sportlikus ja vabaaja jalanõud

Klassikalised spordijalatsid Must Caelira

PH2
B-806 ALL BLACK
22,02 € 25,90 €
Klassikalised spordijalatsid Must Caelira
36 37 38 39 40 41
Valget-  Naiste saapad Valget-  Naiste saapad 2
  • −15%
  • Uus
Tarneaeg: 5 - 12 tööpäeva jooksul
Sportlikus ja vabaaja jalanõud

Valget- Naiste saapad

Shelvt
TF5219GO
19,47 € 22,90 €
Valget- Naiste saapad
36 37 38 39 40 41

Prisijunkite prie mūsų ir niekada nepraleiskite aktualiausių mados ir įkvėpimo naujienų.

Tapkite mūsų naujienlaiškio skaitytoju!

ĀTRA UN BEZMAKSAS PIEGĀDE

Bezmaksas piegāde pirkumiem virs 79 €

VIENKĀRŠA PAKOMĀTU ATGRIEŠANA

14 dienu atgriešanas politika ar naudas atmaksas garantiju

Aizsargāta maksāšana garantēta

SSL šifrēšanas tehnoloģija nodrošina augstāko drošības līmeni

Toode lisatud soovinimekirja

Kõigepealt aga küpsised 

Osa küpsised on CityMood.ee toimimiseks hädavajalikud. Lisaks kasutame ka muid küpsiseid, mis aitavad meil teie külastusi teha mõnusamaks ja isikupärasemaks, kohandada teie jaoks meie reklaame nii CityMood.ee  saidil kui ka partnerite saitidel ning analüüsida oma veebisaidi toimivust, ent üksnes juhul, kui annate oma nõusoleku. Lisateavet oma valikute kohta leiate meie küpsisepoliitikast.